loading

10%  kedvezmény az alkatrészből

+

10% kedvezmény a munkadíjból

MIT SZÜKSÉGES TAVASSZAL SZERVIZELTETNI?

 

MIÉRT KELL AZ ABLAKMOSÓ FOLYADÉK CSERE?

A nyári szélvédő mosó folyadék tartalmaz olyan speciális adalékanyagokat, melyek képesek a bogarak kitinpáncéljának feloldására – ezzel tisztán tartva a szélvédőt a nyári időszakban. A csere folyamán a téli folyadékot leengedjük és feltöltjük akciós nyári ablakmosó folyadékkal.

 

 

 

MIÉRT KELL A GUMIABRONCS CSERÉJE?

A nyári gumi összetétele megfelelő tapadást biztosít autójának a nyári forró aszfalton is.   A futófelület  bordázatának kialakításának és  fokozott vízelvezető képességének köszönhetően a nyári záporban is segít úton tartani az autót.

 

 

 

MIÉRT SZÜKSÉGES A Z ALVÁZ ÉS FUTÓMŰ FELMÉRÉS?

A kátyús utak okozta futómű sérüléseket szükséges felmérni és javítani a biztonságos tavaszi használat előtt. A tél folyamán keletkezett alvázsérülések (pl. autóra felrakódott jégtömbök) szakszerű javítása megelőzi az idő előtti rozsdásodást.

 

 

 

MIÉRT FONTOS FERTŐTLENÍTENI A KLÍMÁT?

A  tavaszi klíma tisztítás óvja Ön és családja egészségét mivel olyan veszélyes baktériumokat távolítunk el a rendszerből melyek például a Legionella betegséget is okozhatjákA fertőtlenítés elengedhetetlen része a pollenszűrő cseréje.

 

 

 

 

1500 négyzetméteres szervizünkben

10 szerelőálláson várjuk a garanciális és a garancián túli javításokkal.

Szerződött partnereink naponta 4 alkalommal szállítanak szervizünkbe autóalkatrészeket

Az ÖN autójába is 24 órán belül találunk alkatrészt!

 

Kattintson a részletekért

 

SZERVIZÜNKBEN

★Javításokat az Opel technológia előírásának legszigorúbb betartásával végezzük★Opel gyári alkatrészekre két év jótállást vállalunk★ Szakembereink folyamatos képzésen vesznek részt★ 24 órás autómentés★Törzsvásárlói kedvezmények★Klímaberendezés javítása★Számítógépes futómű-állítás★Gumiszerelés★ Lakatos és fényezőüzem★Helyszíni kárfelvétel, teljes körű biztosítási ügyintézés ★Elektromos javítások, riasztószerelés, váltózár szerelés, klímaberendezések beszerelése és javítása, extra felszerelések szerelése és javítása★Szerviz 4+ szolgáltatás Opel gépkocsikra★Hatósági műszaki vizsgáztatás minden márkára★Környezetvédelmi felülvizsgálat minden márkára★Eredetiség vizsgálat minden márkára★Számítógépes futómű-állítás★

Az akció részletei: a 10% +10%-os árkedvezmény kizárólag OPEL gyártmányú gépjárműre vonatkozik. Az akció és a letölthető kupon érvényessége: visszavonásig.

 

 Ugrás az oldal tetejére