loading
Szerviz 4+ olajcsere szolgáltatás
akár

11 990 Ft-ért*
  • Opel 10W40 motorolaj, olajszűrő
  • 4 évesnél régebbi, programban résztvevő autó, például az Astra G.: X14XE modell esetében

Időpontfoglalás

 

Szerviz 4+ olajcsere szolgáltatás
akár

19 990 Ft-ért*
  • Opel 5W30 motorolaj, olajszűrő
  • 4 évesnél régebbi, programban résztvevő autó, például az Astra H.: Z14XEP modell esetében
Időpontfoglalás
 
 
Szerviz 4+ általános karbantartás
akár

29 990 Ft-ért*
 
  • 1,3,5 éves karbantartás az alkatrészekkel együtt szervizkönyv alapján 4 évesnél régebbi Opel modellekre, mint például az Astra J A14XER

     

Időpontfoglalás

 
 

Szerviz 4+

Egyszer minden autó 4 éves lesz. Még egy Opel is. Ám ez nem jelenti azt, hogy ne érdemelné meg ugyanazt az odafigyelést és magas műszaki színvonalú szerviztevékenységet, ne járna neki ugyanaz a precíz mérnöki munka, amit minden Opel megkap!

A Szerviz 4+ programban részt vevő márkaszervizeinkben Opel technológiával, eredeti Opel alkatrészekkel tarthatja karban autóját. Mindezt kevesebbért, mint gondolná!!


Tökéletes gondoskodás a régebbi Opeleknek

Ha eljön az idő, válassza az eredeti Opel alkatrészeket! Az alkatrészek cseréjét bízza az Opel Márkaszervizekre, és döntsön az eredeti Opel technológia, valamint munkatársaink megbízható szakértelme mellett!!

A FÉKBETÉTCSERE ESEDÉKESSÉGE
Mielőtt a fékek teljesen elkopnak, annyi hőt termelnek, amennyivel akár 243 000 liter vizet is fel lehetne forralni.** Az elkopott fékbetétek nemcsak balesetveszélyesek, hanem rövid időn belül a féktárcsát is tönkreteszik. A fékbetétek kopása a használattól függ, ezért a csere esedékességéről kérdezze márkaszervizünk szakembereit. Átlagosan minden második fékbetétcserénél a féktárcsákat is cserélni kell.

AZ OLAJCSERE ESEDÉKESSÉGE
19 200 kilométert** tesznek meg a dugattyúk a motorban, mire egy töltésnyi olaj elhasználódik. A jó kenés érdekében cseréljen olajat 30 000 kilométerenként, de legkésőbb évente!

A LEVEGŐSZŰRŐ-CSERE ESEDÉKESSÉGE
Élettartama alatt 96 millió liter** levegő halad át a levegőszűrőn, ezért 60 000 kilométerenként, de legkésőbb 2 évente cserélni kell.

AZ UTASTÉRSZŰRŐ-CSERE ESEDÉKESSÉGE
Az utastérszűrő 9 millió darab** pollent, kormot és egyéb szennyeződést szűr ki, mielőtt elhasználódna. Ezért fontos 60 000 kilométerenként, de legkésőbb 2 évente cserélni.

AZ ÜZEMANYAGSZŰRŐ-CSERE ESEDÉKESSÉGE
4 200 liter** üzemanyagot tisztít meg, mielőtt körülbelül 60 000 kilométerenként, de legkésőbb 2 évente szükséges lecserélni.

 

* Az ajánlat 4 évesnél régebbi Opel autókra érvényes. A feltüntetett árak maximum ajánlott árak, és a jármű évjáratától, modelljétől, motortípusától és felszerelésétől függően eltérőek lehetnek, ezért kérjük, forduljon Opel Márkaszervizéhez konkrét árajánlatért és részletes információkért. Az ajánlat 2020. március 2-től visszavonásig érvényes a résztvevő Opel Márkaszervizekben. A Szerviz4+ program a www.opel.hu oldalon feltüntetett szerviztevékenységekre korlátozódik, és kizárólag (természetes személy) fogyasztók számára szól. Az ajánlat nem vonható össze más kedvezményekkel. Az Opel fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy visszavonja az ajánlatot..

**A megadott adatok tájékoztató jellegűek, kizárólag az adott teljesítmény nagyságrendi érzékeltetésére szolgálnak. Az itt szereplő karbantartási alkatrészek csak példák. Az egyes modelleknek eltérő karbantartási előírásaik vannak, a részletekért forduljon Opel Márkaszervizeinkhez.

 

Ugrás az oldal tetejére